Kristian Arjen elämän käännekohta!

lehtinen

https://www.youtube.com/watch?v=16Gf_pUub48

https://rumble.com/v13yfcp-kristian-arje.html

 

Aluekomentaja Arje Vehmaan Liittokokouksen aikoihin.

 

Arjalaisen Veren Liiton verivalatilaisuudesta Vehmaalla 1993.

Arje pyöritti omaa okkultistista salaseuraansa, Arjalaisen Veren Liitto. Siihen pääsi jäseneksi, kun allekirjoitti liittoutumisensa omalla verellään. Aluekomentajan on spekuloitu kyenneen valtakunnanjohtaja Siitoimen ja komentaja Aallon tavoin käyttämään hypnoottis-magneettista katsetta.

Arje ei omien sanojensa mukaan syönyt pullaa lapsuutensa jälkeen. Verinen liha ja viina sen sijaan kuuluivat tiiviisti hänen kuuriinsa. On mahdollista, että Arje sekä karaisi itseään kansallismielisenä taistelijana että kohensi kehonsa okkultistis-maagista tasapainoa suotuisalla ruokavaliolla.

Katso!

 

kuva 7

 

Kristian Arje oli verivalan tehnyt saatanan palvoja, Pekka Siitoimen adjutantti, natsien uudenmaan aluekomentaja, AGV:n johtaja ja skinien kouluttaja.

 

1

Kristian Arje istuu ja ajattelee.

 

27

Kristian Arje kokeilee uutta nahkatakkiaan, koska hänen AGV johtajatakkinsa oli hävitetty.

 

29

Kristian Arjen AGV johtajatakin päällä on Kristian Arjen sormukset: SS-viikinki-sormus, SS-sormus riimuilla ja sisäpuolella oli SS-miehen nimi, abis-härkä-sormus, mustakivinen kultasormus ja  Kristianin vyö tunnuksineen: 1939 rautaristi-mitalli, natsi-mitalli ja rautapääkallo.  SS-joukkojen kokardi näkyy osittain.

16

 

15

Katso!

3

Kristian kuunteli tätä todella paljon.

 

8

2

 

Kristian Arje ylistää Herraansa Jeesusta Kristusta lähes aidolla HYDRA-tervehdyksellä!

 

Jeesus Kristus oli vapauttanut Kristianin saatanan natsitouhuista.

 

Kristian nousi ylös, kun Jumalan suuri voima oli iskenyt hänet maahan rukousten aikana.

 

Kristian nosti kätensä ylös ja huusi:

 

Ennen minä värväsin joukkoja saatanalle!

 

Nyt minä tahdon seurata Herra Jeesus Sinua ja tehdä Sinulle opetuslapsia!

 

kaste

 

Jeesuksen kohtaaminen muutti Kristianin sydämen.

 

Kristian lähti seuraamaan Herraa Jeesusta.

 

Kristian on kastealtaansa edessä.

https://rumble.com/v13yfcp-kristian-arje.html

Pakkasta oli sen verran, että se oli samalla karaisuallas.

https://rumble.com/v13yfcp-kristian-arje.html

kaste1

Kristian todistaa omasta uskoontulostaan ja tunnustaa Jeesuksen Herrakseen ja Vapahtajakseen Jeesuksen seurakunnan edessä.

kuva 2231

 

Ennen karaisuallasta Jeesuksen seurakunta rukoilee Kristianin puolesta.

 

kaste2

 

Kristian on astumassa kasteen hautaan.

 

Kristian rukoilee ja kiittää Herraansa Jeesusta seurakunnan kanssa kastealtaan edessä.

 

kaste3

 

Kristian ottaa raamatullisen kasteen.

 

Klikkaa linkkiä, niin näet!

 

Kristian on astunut kasteen hautaan.

 

Vedessä ei pidetä pakkasen takia pitkää rukoushetkeä.

https://rumble.com/v13yfcp-kristian-arje.html

 

kaste4

 

 

Kristian on noussut ylös kasteen haudasta uuteen ylösnousemuselämäänsä Jeesuksen opetuslapsena.

 

Kristian on enemmän kuin iloinen kasteensa jälkeen!

20

 

Herran Jeesuksen opetuslapsena Kristian rukoilee ja siunaa nyt ihmisiä eikä enää kiroa ja tuhoa ihmisiä.

31

 

kuva 1

 

Uusi elämä Jeesuksen opetuslapsena alkaa kahvipöydässä.

 

kuva 6

 

kuva 5

7

 

Kristian ja Poika!

 käyntikortti

käyntikortti2

Jeesuksen opetuslapsen Kristian Arjen käyntikortti!

 

Huomasitko, että Kristian Arjen NMT-numero päättyi ennen uskoontuloa numeroihin 666.

Kristian Arje vaihtoi uskoontulon vaikutuksesta NMT-numeronsa päättymään numeroihin 777.

Katso!

Katso!

Katso!

Katso!

 

Kuinka Pelastun

”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme” – (Room. 5:8)

”Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä” – (Joh. 1:12)

Johdanto

Tietyt lait hallitsevat koko maailmankaikkeutta. Jumala on perustanut nämä lait pitämään yllä maailmankaikkeuden täydellistä järjestystä: ”…kantaen kaikki voimansa sanalla” (Hebr. 1:3)

Samalla tavoin kuin luonnolliset lait ovat olemassa, ovat olemassa myös hengelliset lait. Ihminen on valinnut omasta tahdostaan rikkoa ne. Tämän takia meidän täytyy tuntea Jumalan suunnitelma elämäämme varten.

Jumala rakastaa sinua

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16)

Jumala vihaa syntiä, mutta rakastaa syntistä. Ihmisen tottelemattomuus erotti hänet siitä alkuperäisestä suunnitelmasta, jonka Jumala oli valmistanut hänelle. Ihminen huomasi tulleensa erotetuksi siitä siunatusta olotilasta, jossa hänellä oli rauha Jumalan kanssa, ja Jumalan kirkkaudesta, jossa oli ollut. Ihmiskuntaa ei voinut lunastaa mikään muu kuin Jumalan antama oma uhri. Tuon uhrin täytyi olla Hänen oma poikansa.

Ihminen on syntinen ja erossa Jumalasta

Olemme tietoisia siitä, että ihmisen luonto kapinoi avoimesti Jumalan auktoriteettia vastaan antaen kunnian mieluummin lihan himoille. ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:23). Tämä tarkoittaa sitä, että sinun kuolematon sielusi joutuu iankaikkiseen eroon Jumalasta paikkaan, jossa sitä vaivataan jatkuvasti ja jossa ei ole lepoa päivällä eikä yöllä.

Jeesus Kristus on ainoa tie pelastukseen

Jeesus tuli rakentamaan sillan Jumalan ja ihmisen välisen kuilun yli. Hän kärsi syntiemme rangaistuksen kuolleessaan ristillä ja avasi portit uuteen elämään nousemalla kuolleista. Jesaja sanoi: ”Mutta Hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli Hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja Hänen haavainsa kautta olemme paratut” (Jes. 53:5). Jeesus otti päälleen vapaaehtoisesti meidän rangaistuksemme lahjoittaakseen meille täydellisen lunastuksen. ”Sillä koska kuolema on tullut ihmisen kautta, niin on myöskin kuolleitten ylösnousemus tullut ihmisen kautta” (1. Kor. 15:21). ”Jeesus sanoi hänelle: ’Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani'” (Joh. 14:6). Vain Jeesuksen kautta me saamme pelastuksen ja syntien anteeksiantamuksen.

Johtopäätelmä

Koko se rangaistus, jonka me olisimme syntisinä ansainneet, laitettiin Jeesuksen päälle – miehen, joka ei koskaan tehnyt syntiä. Kaikki se hyvä, jonka Jeesus oli ansainnut, tulee meidän osaksemme, kun yksinkertaisesti uskomme Häneen. Jumala näkee meidät Jeesuksen lävitse, ja me olemme yhteydessä Jumalaan Hänen kauttaan.

Jeesuksen vastaanottaminen Herraksi ja Vapahtajaksi

”Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä” (Joh. 1:12). Jotta ihminen voi tulla sovitetuksi Isän kanssa , hänen on käännyttävä Jumalan puoleen, luovutettava oma tahtonsa Hänelle ja pyydettävä Jeesusta tulemaan sydämeensä ja ottamaan hallintavallan elämässään. ”Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani” (Ilm. 3:20).

Valinta

Voit nyt jättää tietoisesti elämäsi täysin Jeesuksen käsiin. Voit käyttää apunasi vaikka seuraavaa rukousta, jonka voit rukoilla ääneen Jumalalle:

”Isä, tänään minä tunnustan, että olen syntinen. Kadun kaikkia tekemiäni syntejä. Luovun niistä ja käännyn syntiseltä tieltäni. Pyydän, että Jeesuksen Kristuksen veri pesisi pois kaikki syntini ja puhdistaisi minut kaikesta kapinastani. Herra Jeesus, tänään minä avaan sydämeni. Pyydän sinua tulemaan elämääni ja pyydän, että tästä lähtien olet minun Herrani ja Vapahtajani. Kiitos, että pelastat minut ja annat minulle iankaikkisen elämän. Aamen.”

In English:

⁣⁣Kristian Arje was a famous nazi of Finland.

Kristian Arje was also the Right Hand and the Adjutant of Finland’s nazi leader Pekka Siitoin.
Kristian Arje was the Commander of metropolitan area.
Kristian Arje trained also the Skinheads of Finland.
He was also the Leader of the ”AGV” =”Arjalainen Germaani Veljeskunta” (= ”Aryan Germanic Brotherhood”).
He was also the Leader of the ”AVL” = ”Arjalaisen Veren Liitto” (= ”Aryan Blood Covenant”).

Kristian Arje became a believer of The Lord Jesus Christ.

Kristian Arje was baptized in an ice hole.

https://rumble.com/v13yfcp-kristian-arje.html


That was the turning point of his life for better.

Jätä kommentti